Известие

Collapse
No announcement yet.

15ки .. ЗА или ПРОТИВ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
    Е така кажи.
    Аз мойта два пъти я изкъртих по тоя начин и вече като паркирам на преден спирам на 5см от буддюра иначе не се усеща че бронята задира на преден, но на заден стърже и се чупи
    е като си дойдохме на думата споделете мнение дали ще намалеят случаите на задиране или просто ще е по-красичичка

бтв още леко си личи,че беше изкъртвана бронята при паркиране на заден
    Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
    sigpic

Comment

С 15ките предполагам ще е по-красива. Аз мойта съм я карал на 195/50/15 и изглеждаше по-добре от колкото на 185/60/14 разликата е че при 15ките колата ти е с 2мм по-ниска. Ако искаш да намалиш шанса от задиране мини на 185/65/14, на мен зимните са ми такива, според мен изглежда по хубаво от колкот 185/60/14 пък и ти е по-висока колата, което за градски условия е по-добре.

Comment

работата е там че искам да и взема джанти...15" най-вероятно,иначе това споменах и аз че със зимните които са 175/65/14 колата НЕ задира освен ако си супер невнимателен де

казваш че ще стане по-ниска даже ужсс както се казва външния вид преди всичко
        Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
        sigpic

Comment

Разгледай ей тази тема, може да ти помогне при избора: http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=31236&page=2

Comment

ЗА, разбира се!!!
            195/55 15", хем меко вози, хем има визия!!!
            145 QV ex.
            146 Boxer TOTAL ex.
            147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

момчета решенито за джантите е http://avtogumi.com/
              даваш на СИМОЛАТОР ЗА ДЖАНТИ после избираш марката,модела на колата ,цвета и колко цола искаш и почваш да пробваш с различните видове джанти да видиш как ще изглеждат на колата.Нещо не ти пречи да пробваш...

Comment

Първоначално публикувано от zdravio Покажи съобщение
                ЗА, разбира се!!!
                Само дето гумите са 2 пъти по-скъпи
                166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

але дай без да се замисляш,яко е много ясно ако е и хубава
                  шарка,идеално:thumbup:
                  sigpic145 Qv

Comment

Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщение
                    момчета решенито за джантите е http://avtogumi.com/
                    даваш на СИМОЛАТОР ЗА ДЖАНТИ после избираш марката,модела на колата ,цвета и колко цола искаш и почваш да пробваш с различните видове джанти да видиш как ще изглеждат на колата.Нещо не ти пречи да пробваш...
                    Колега ,според тоя симулатор на наште колички само 20ки им ходят. По темата- за 15ки сдвете ръце гласувам,ама са по скъпи гумите.Но пък хубавото си е !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    145 1,9 JTD [6:06:37 AM] emigranta_de каза: a JTD varvat mnogo . Печка POWER

Comment

• Първоначално публикувано от zdravio Покажи съобщение
                      ЗА, разбира се!!!
                      И аз съм те така!
                      Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Comment

• Айде да вдъхнем малко живот в темата викам аз

Имам конкретно питане: ще опират ли 185/65/15 в калниците на моята или не? Имам смътни спомени, че бях чел, че опирали...или че не опирали...
                        Нека някой, който е правил упражнението, да каже! Гледам на Живко боксерът е ок, ама при жтд и т.с. предниците дали няма разлики някакви фрапиращи...
                        Иначе 28 мм идват по-големи в диаметър от нормалните 195/55/15 или 185/60/14.
                        _______
                        146 JTD - ex
                        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

• Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
                          Айде да вдъхнем малко живот в темата викам аз

Имам конкретно питане: ще опират ли 185/65/15 в калниците на моята или не? Имам смътни спомени, че бях чел, че опирали...или че не опирали...
                          Нека някой, който е правил упражнението, да каже! Гледам на Живко боксерът е ок, ама при жтд и т.с. предниците дали няма разлики някакви фрапиращи...
                          Иначе 28 мм идват по-големи в диаметър от нормалните 195/55/15 или 185/60/14.
                          Отзад има място, едва ли ще е проблем, освен ако не си товариш колата с 5 човека и пълен багажник ежедневно. За мен това не е разумен размер. Най - много 195/60/15. Объркал съм се с размерите. С 185/65/15 не трявва да има проблеми.
                          Last edited by zdravio; d.m.y г., 13:46.
                          145 QV ex.
                          146 Boxer TOTAL ex.
                          147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

• Първоначално публикувано от zdravio Покажи съобщение
                            За мен това не е разумен размер. Най - много 205/60/15
                            Противоречиш си. 205/60/15 е с +6мм на 185/65/15, за който е питането.
                            166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
                              Противоречиш си. 205/60/15 е с +6мм на 185/65/15, за който е питането.
                              Грешка, 195.
                              145 QV ex.
                              146 Boxer TOTAL ex.
                              147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

• Аз в момента на 145-цата съм с 15-ки 195/55 обаче като ги поизтъркам мисля да мина на 205/50
                                sigpic
                                33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                                Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Working...
                                X